Vacancies

Heinmade heeft een platte organisatie. Dit betekent dat we géén vast omlijnde functieomschrijvingen hebben zoals bij een grotere organisatie. Dat is in het begin voor nieuwe collega’s wel even wennen. Na verloop van tijd voelt men zich bij Heinmade als een vis in het water en wordt er in goede sfeer prettig samengewerkt. Ons doel is dat je op het einde van je werkdag tevreden naar huis gaat met gevoel van waarde te zijn geweest voor je collega’s, het bedrijf, onze leveranciers en/of onze klanten.

Vanwege groei van onze onderneming zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers binnen de volgende functies:

Cleanroom Productie Medewerker (28-38 u/w)

Als cleanroom productie medewerker ben je lid van een klein team en maak je één product. Je bent als team verantwoordelijk over het gehele assemblage process tot dat het product is ingepakt. Doordat je meerdere stappen gaat beheersen, is het afwisselend werk.  Je lijmt, soldeert, schroeft, kijkt (en ziet), meet, registreert, kwalificeert en noteert. Cleanroom productie medewerkers zijn nauwkeurig, accuraat, hebben een vaste hand en een fijne motoriek. Allemaal eigenschappen die nodig zijn om een mooi functioneel product naar de klant te kunnen sturen. Ongeveer de helft van de tijd wordt uitgevoerd in onze cleanrooms.

 

Quality Engineer (38 u/w)

HEINMADE BV, gespecialiseerd in Piëzo Technologie, is dringend op zoek naar een gemotiveerde professional met kennis en toewijding voor kwaliteit en techniek. Wij ontwikkelen in nauwe samenwerking met onze klanten unieke hoogwaardige technologische systemen. Na uitvoerige analyses en levensduurtesten eindigen deze piezo systemen in de kostbare machines van onze klanten. De machines van onze klanten worden wereldwijd geïnstalleerd en moeten 24/7 operationeel moeten zijn. Daarom is het van groot belang dat onze eindproducten gedurende hun levensduur 100% voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit is de uitdaging waar wij samen iedere dag voor staan en voor gaan!

Werken met plezier

Werken met plezier! Wat is dat eigenlijk? Zijn het flexibele werktijden, een gewaardeerd salaris, leuke bedrijfsuitjes, goed pensioen, het volgen van een opleiding, een bonus, fijne collegas of voldoende vrije dagen wat het werken met plezier mogelijk maakt? Voor HEINMADE zijn deze ‘secundaire’ arbeidsvoorwaarden namelijk een vanzelfsprekendheid. Volgens ons is werken met plezier toch echt iets meer dan dat.

Open sollicitatie

Een groeiende organisatie is steeds opzoek naar nieuwe talenten. Lijkt het je leuk om bij ons van waarde te zijn, neem dan contact op. We zoeken met name pragmatische individuen die met het hoofd nadenken om met de handen het juiste te doen.

Indien je vragen hebt, kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 851 2180.