Vacatures

Heinmade heeft een platte organisatie. Dit betekent dat we géén vast omlijnde functieomschrijvingen hebben zoals bij een grotere organisatie. Dat is in begin voor nieuwe collega’s wel even wennen. Na verloop van tijd voelt men zich bij Heinmade als een vis in het water en wordt er in goede sfeer prettig samengewerkt. Ons doel is dat je op het einde van je werkdag tevreden naar huis gaat met gevoel van waarde te zijn geweest voor je collega’s, het bedrijf, onze leveranciers en/of onze klanten.

Vanwege groei van onze onderneming zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers binnen de volgende functies:


Technisch Medewerker Bedrijfsbureau

Als Customer Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Aan de hand van nieuwe opdrachten én forecast maak je een gedegen productieplanning. Jij bestelt tijdig alle benodigde onderdelen zodat de productie nooit stil staat. Je werkt samen met de ontwikkelingsafdeling als er nieuwe producten gaan komen.

De volledige vacature kunt u hier vinden.


Quality engineer

Als Quality Engineer is het essentieel dat je de behoefte van onze klanten goed kent en vanuit daar de vertaalslag maakt naar onze processen. Je legt kwaliteitseisen vast, draagt zorg voor borging en voorziet betrokkenen van de juiste documentatie.

De volledige vacature kunt u hier vinden.


Cleanroom medewerker (24 u/w)

Functie : Variëteit aan werkzaamheden op gebied van assembleren en testen van hoogwaardige producten voor de high-tech industrie. Circa 50% van de werkzaamheden vindt plaats in een cleanroom.
Opleiding/Ervaring : MBO-3/MBO-4 werk en denk niveau. Verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van eigen werkzaamheden.

De volledige vacature kunt u hier vinden.


Indien je vragen hebt, kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 851 2180.