Vacancies

Heinmade heeft een platte organisatie. Dit betekent dat we géén vast omlijnde functieomschrijvingen hebben zoals bij een grotere organisatie. Dat is in begin voor nieuwe collega’s wel even wennen. Na verloop van tijd voelt men zich bij Heinmade als een vis in het water en wordt er in goede sfeer prettig samengewerkt. Ons doel is dat je op het einde van je werkdag tevreden naar huis gaat met gevoel van waarde te zijn geweest voor je collega’s, het bedrijf, onze leveranciers en/of onze klanten.

Vanwege groei van onze onderneming zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers binnen de volgende functies:

Noortje (20-28 u/w)

Op zoek naar nog een Noortje
Noortje is onmisbaar voor ons. Ze maakt namelijk een belangrijk product voor HEINMADE. En omdat er in de toekomst meer producten gemaakt moeten gaan worden, zijn we op zoek naar een nog een Noortje. En dan liefst ook zo’n leuke collega als dat Noortje is voor ons.

Het individu
Ons gezamenlijk doel is dat elk individu einde werkdag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dat je zinvol actief bent geweest. Je nuttig hebt gemaakt. Zelfsturende individuen geven tijdig aan wanneer zij behoefte hebben aan persoonlijke groei. HEINMADE stimuleert en faciliteert talentmanagement en persoonlijke ontwikkelingsprogrammas. Hierbij wordt eerst naar het individu gekeken en vervolgens naar de organisatie.

Open sollicitatie

Een groeiende organisatie is steeds opzoek naar nieuwe talenten. Lijkt het je leuk om bij ons van waarde te zijn, neem dan contact op. We zoeken met name pragmatische individuen die met het hoofd nadenken om met de handen het juiste te doen.

Indien je vragen hebt, kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 851 2180.

Menu