Vacatures

Heinmade heeft een platte organisatie. Dit betekent dat we géén vast omlijnde functieomschrijvingen hebben zoals bij een grotere organisatie. Dat is in begin voor nieuwe collega’s wel even wennen. Na verloop van tijd voelt men zich bij Heinmade als een vis in het water en wordt er in goede sfeer prettig samengewerkt. Ons doel is dat je op het einde van je werkdag tevreden naar huis gaat met gevoel van waarde te zijn geweest voor je collega’s, het bedrijf, onze leveranciers en/of onze klanten.

Vanwege groei van onze onderneming zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers binnen de volgende functies:


Customer engineer

Functie : De Customer Engineer is eerste aanspreek punt voor de klant. Je bent op de hoogte van het reilen en zeilen op gebied van nieuwe ontwikkelingen en status van lopende orders in productie.
Opleiding/Ervaring : Technische HBO opleiding met enkele jaren ervaring. Communicator met helder logistiek inzicht.

De volledige vacature kunt u hier vinden.


Quality engineer

Functie : Beheersen van kwaliteit van inkomende onderdelen en uitgaande goederen. De Quality Engineer initiëert en volgt procesverbeteringen op en bewaakt de procescapaciteitsindex . Verantwoordelijk voor afronden van klachten volgens het 8D-proces.
Opleiding/Ervaring : Technische HBO opleiding met enkele jaren ervaring. Nauwgezet met doorzettingsvermogen.


Design engineer

Functie : Ontwerpen van nauwkeurige (mechatronische) systemen, assemblage gereedschappen en test opstellingen in het nanometer bereik.
Opleiding/Ervaring : HBO/MBO-4 werktuigbouwkunde / mechatronica / precision engineering. Ervaring met of interesse in constructiesprincipes voor het nauwkeurig bewegen en positioneren.


Cleanroom medewerker (24 u/w)

Functie : Variëteit aan werkzaamheden op gebied van assembleren en testen van hoogwaardige producten voor de high-tech industrie. Circa 50% van de werkzaamheden vindt plaats in een cleanroom.
Opleiding/Ervaring : MBO-3/MBO-4 werk en denk niveau. Verantwoordelijkheidsgevoel voor de kwaliteit van eigen werkzaamheden.

De volledige vacature kunt u hier vinden.


Indien je vragen hebt, kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 851 2180.