Vacancies

Heinmade heeft een platte organisatie. Dit betekent dat we géén vast omlijnde functieomschrijvingen hebben zoals bij een grotere organisatie. Dat is in het begin voor nieuwe collega’s wel even wennen. Na verloop van tijd voelt men zich bij Heinmade als een vis in het water en wordt er in goede sfeer prettig samengewerkt. Ons doel is dat je op het einde van je werkdag tevreden naar huis gaat met gevoel van waarde te zijn geweest voor je collega’s, het bedrijf, onze leveranciers en/of onze klanten.

Vanwege groei van onze onderneming zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers binnen de volgende functies:

Team Karel zoekt extra handjes! (m/v)

Team Karel maakt kaboutertjes
Team Karel maakt elektrisch aangedreven kaboutertjes. Ze zitten verstopt in het hart van de machine van onze klant. De kleine creaties doen daar hun ding. En dat doen ze verdomd goed. De klant wordt er maar wat blij van en wil er nog meer waardoor jouw extra handjes zéér van pas zullen komen.

Wat kan een kabouterbouwer ?
Een echte kabouterbouwer heeft een vaste hand en een fijne motoriek. Dat moet ook wel, want de kabouters moeten er perfect uit zien. De taken zijn afwisselend ; lijmen, solderen, schroeven, meten, slijpen, polijsten, kwalificeren en nog meer. Alles wat nodig is om zo’n mooie creatie te maken. Een kabouterbouwer werkt zelfstandig en vindt het niet erg om uitgedaagd te worden.

 

Op zoek naar nog een Sander! (m/v)

Wie is Sander?
Sander is nauwkeurig, heeft een vaste hand en een fijne motoriek. En dat moet ook wel, want de laatste controle moet perfect zijn. Het werk is afwisselend; hij lijmt, soldeert, schroeft, kijkt (en ziet), meet, registreert, kwalificeert en noteert …… tot het product klaar is. Eigenlijk is onze Sander een ALLESKUNNER. Ongeveer de helft van zijn tijd besteedt hij in onze cleanroom.

Het individu
Ons gezamenlijk doel is dat elk individu einde werkdag met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dat je zinvol actief bent geweest. Je nuttig hebt gemaakt. Zelfsturende individuen geven tijdig aan wanneer zij behoefte hebben aan persoonlijke groei. HEINMADE stimuleert en faciliteert talentmanagement en persoonlijke ontwikkelingsprogrammas. Hierbij wordt eerst naar het individu gekeken en vervolgens naar de organisatie.

Werken met plezier

Werken met plezier! Wat is dat eigenlijk? Zijn het flexibele werktijden, een gewaardeerd salaris, leuke bedrijfsuitjes, goed pensioen, het volgen van een opleiding, een bonus, fijne collegas of voldoende vrije dagen wat het werken met plezier mogelijk maakt? Voor HEINMADE zijn deze ‘secundaire’ arbeidsvoorwaarden namelijk een vanzelfsprekendheid. Volgens ons is werken met plezier toch echt iets meer dan dat.

Open sollicitatie

Een groeiende organisatie is steeds opzoek naar nieuwe talenten. Lijkt het je leuk om bij ons van waarde te zijn, neem dan contact op. We zoeken met name pragmatische individuen die met het hoofd nadenken om met de handen het juiste te doen.

Indien je vragen hebt, kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (0)40 851 2180.